40 toolistiili

Leia oma tooli eelkäija!

Artikkel The 40 Styles of Chairs ilmus 1907.aastal, ajakirja Popular Mechanics veebruarinumbris. See tähendab, et viimase sajandijagu tooli arengut on jäänud märkimata. Tõesti – mida on ühel sajandil vastu pakkuda tooli 5000-aastasele evolutsioonile? Lihtsus ja lakoonilisus?

Lihtsustatult on tooli ajalugu 40 silmapaistavama esindaja kujul tabelisse liigitatud, ajavahemikku 3000 e.Kr – 1900 p.Kr. Sajandite (ja ka viimase sajandi) jooksul meisterdatud miljonitel toolidel leiab sarnaseid jooni mõnega neist 40-st…

40tooli40 tooli

 

This entry was published on 17. okt. 2014 at 15:17 and is filed under noppeid. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s